Inter Design Construct Services

Profil

Începând cu anul 2007, Inter Design Construct Services s-a desprins din cadrul Companiei Eutron Invest Romania ca urmare a dinamismului unei pieţe în continuă expansiune. De aceea am decis să ne dedicăm serviciilor de amenajări interioare, în special a spaţiilor comerciale şi a amenajării cladirilor de birouri.

Având o echipă de profesionişti cu o experientă îndelungată în domeniu, Inter Design a demonstrat permanent capacitatea de a se adapta la noi cerinţe, de a finaliza lucrările conform termenelor stabilite şi de a respecta întotdeauna standardele clienţilor noştri.

Portofoliul de clienţi dobândit de-a lungul anilor de activitate cuprinde nume importante din piaţa de retail, precum: Auchan, Carrefour, Jysk, Kaufland, Ikea, Cora, Lidl, etc. Acest lucru nu doar ne recomandă ca profesionişti pentru orice colaborare cu parteneri noi, dar şi dovedeste capacitatea noastră de a susţine si a clădi alături de clienţii noştri parteneriate pe un termen foarte lung.

Inter Design este o companie care se perfecţionează permanent, considerând că a investi în oameni şi în echipamente de ultimă generaţie este extrem de necesar pentru a avea succes în domeniul construcţiilor şi al amenajării interioare.

Pentru că NOI, Inter Design, avem imaginaţie, avem soluţii, într-un cuvânt avem experienţă!