Sisteme de pereti mobili Attaca

Sisteme de pereti mobili ATTACA

Ai un spaţiu limitat pe care trebuie să-l utilizezi în activităţi multiple şi diverse? Compartimentează-l singur, în doar 5 minute… cu Pereţii Mobili de la Attaca!

Utilitatea Sistemelor de Pereţi Mobili

Sistemele de Pereţi Mobili Attaca, distribuiţi în România de Inter Design, sunt folosiţi pentru a compartimenta un spaţiu mai mare în două sau mai multe încăperi independente.

Ceea ce este remarcabil în ceea ce priveşte acest tip de pereţi este faptul că, prin folosirea lor, un spaţiu unic poate fi compartimentat şi eficientizat pentru a fi folosit simultan în mai multe activităţi. Acest lucru este posibil datorită „mobilităţii” acestei soluţii. Pregătirea mai multor evenimente, conferinţe sau întâlniri în acelaşi timp nu va fi o problemă pentru dumneavoastră, divizarea spaţiului iniţial realizându-se extrem de facil de către o singură persoană.

Peretele mobil are toate calităţile unui perete clasic de interior: izolare fonică (36-53dB), rezistenţă la şocuri, posibilitatea de a insera uşi sau ferestre, aplicarea de finisaje diverse, rezistenţă la foc.

Pentru a alege soluţia optimă de la Attaca, în ceea ce priveşte compartimentarea unui spaţiu, este necesară cunoaşterea tuturor aspectelor legate de utilitatea acestora: cât de des se vor închide şi deschide pereţii mobili? Ce se va întâmpla de o parte şi de alta a peretelui? Este necesară o izolaţie fonică deosebită sau pereţii delimitează doar vizual spaţiul respectiv?

Contactaţi echipa Inter Design şi veti obţine soluţia completă pentru compartimentarea spaţiului dumneavoastră!

Caracteristici
  • Pereţii mobili sunt compuşi din panouri independente, extrem de uşor de manevrat de către o singură persoană;
  • Panourile sunt suspendate de cărucioare cu role din oţel care se deplasează pe o şină de culisare superioară, astfel nefiind necesară montarea unei şine inferioare;
  • Plierea panourilor se poate face fie în axul şinei de culisare, fie excentric, în orice poziţie aleasă în încăpere sau în afara acesteia;
  • Panourile pot avea o ramă din aluminiu vizibilă sau nu, iar finisajele pot fi variate: melamină, furnir, material textil sau plastic. În caz de deteriorare, panourile de finisaj pot fi uşor înlocuite;
  • Îmbinarea panourilor este uşurată de o bandă magnetică inserată în structura panoului, prin intermediul căreia se realizează un contact şi o aliniere perfecte.
Pentru mai multe detalii vizitaţi